Ugrás a fő tartalomra

Várólista csökkentés 2015-ben is!


Mivel novemberben sikerült teljesítenem az idei várólista csökkentést, így nagy lelkesen már össze is állítottam, hogy milyen könyveket szeretnék 2015-ben leszedni a várólistámról. Úgy voltam vele, ha hivatalos játék nem is lesz, magamnak akkor is valami kis támpont ez a lista.


Tegnap azonban felbukkant a frisseim közt a várva vár poszt Lobotól, amiben újból meghirdette a csökkentést.(a linkelt posztban minden tudnivalót és szabályt megtaláltok)


Azonnal belevetettem magam és villám sebességgel jelentkeztem is rá. 
Nem tudom miben rejlik a sikere a dolognak, de évről évre örömmel futok neki és még nagyobb az öröm, mikor teljesítem is.
Bevált a dolog, hogy igyekszem ígéretes könyveket feltenni és bevallom a pótlista is sokszor kisegített már, így jövőre is 2x 12 könyvvel készülök.
És hogy melyek is ezek? Lássuk!

Fő lista:
1) Jasinda Wilder: Falling into Us (Falling, #2)
2) Nyrae Dawn: Façade (Games, #2)
3) Veronica Roth: A beavatott
4) Sarah Dessen: Along for the Ride
5) Sonya Sones: What My Mother Doesn't Know (What My Mother Doesn't Know #1)
6) Sherry Gammon: Unbelievable (Port Fare, #2)
7) Lisa Schroeder: Falling For You
8) Patrick Ness: The Knife of Never Letting Go (Chaos Walking, #1)
9) Gayle Forman: Where She Went (If I Stay, #2)
10) Susan Ee: Angelfall (Penryn & the End of Days, #1)
11) S.A.Bodeen: The Raft
12) Cathy Glass: Damaged: The Heartbreaking True Story of a Forgotten Child

Pót lista:
1) Jackie Morse Kessler: Loss (Riders of the Apocalypse, #3)
2) Paul Griffin: Stay With Me
3) Murakami Haruki: A kurblimadár krónikája
4) Janet Evanovich: Four to Score (Stephanie Plum, #4)
5) Karen Marie Moning: Bloodfever (Fever, #2)
6) Kelley Armsrong: Made to Be Broken (Nadia Stafford #2)
7) Pittacus Lore: The Rise of Nine (Lorien Legacies, #3)
8) Lurlene McDaniel: Red Heart Tattoo
9) Jessi Kirby: In Honor
10) H.M. Ward: Collide (The Secret Life of Trystan Scott, #1)
11) J.A. Redmerski: Killing Sarai (In the Company of Killers, #1)
12) Jennifer Estep: Kiss of Frost (Mythos Academy, #2)

Ez lenne hát a 2015-ös listám. Remélem ugyanolyan lelkesen és viszonylag hamar sikerül majd teljesítenem, mint idén.
Egyébként csak ajánlani tudom, tényleg nagyon jó buli! :))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr